Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Ik wil jullie graag persoonlijk ontmoeten! We plannen een gesprek om kennis te maken met elkaar. Het is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar ik hoop natuurlijk dat ik een goede eerste indruk achter laat en jullie het gevoel krijgen; JA wij willen trouwen ``Samen met Roos``!

een offerte op maat

Een ceremonie op maat vraagt natuurlijk om een offerte op maat.

JA

Dit is de eerste JA die jullie tegen me zeggen, indien jullie besluiten dat ik jullie ceremonie mag gaan vormgeven en leiden.

Deep dive in jullie liefdesverhaal.

Jullie liefdesverhaal is mijn inspiratie. Ik ga er dan ook tijdens dit gesprek eens goed voor zitten en luister naar alle verhalen over jullie, over elkaar, over mooie en misschien minder mooie momenten. Ik ga jullie ook tijdens dit gesprek inspireren en meenemen in wat er allemaal mogelijk is tijdens de ceremonie. Indien gewenst zal ik in deze fase ook contact opnemen met lieve mensen die dichtbij jullie staan.

last call

Graag spreek ik jullie nog een keer. We lopen de ceremonie met elkaar door en zetten de puntjes op de i. Ik neem contact op met de ceremoniemeester en de locatie waar jullie trouwen zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt.

de grote dag

Jullie grote dag! Jullie gaan genieten van jullie tenen tot jullie kruin van de ceremonie die ontworpen is met jullie liefde als inspiratie!

een plekje in mijn hart

We praten nog eens na, als jullie weer een beetje geland zijn van jullie huwelijkswolk. Dan nemen we afscheid, maar voor al mijn bruidsparen is er een plekje in mijn hart.