Mogelijkheden

PERSOONLIJK TROUWEN

Als jullie echt een persoonlijke en intieme sfeer willen creëren waarbij jullie gasten onderdeel zijn van de ceremonie, zijn er verschillende manieren om hier vorm aan te geven. Ik zou bijvoorbeeld lieve mensen uit jullie nabije omgeving kunnen interviewen vooraf aan de ceremonie. Denk aan bijvoorbeeld jullie getuigen of jullie ouders.

ZINGEN

Live muziek op jullie bruiloft! Hieronder stel ik jullie graag voor aan professionele muzikanten die ontzettend veel ervaring hebben met het spelen op bruiloften. En wat extra bijzonder is; ik kan jullie onder begeleiding van deze fantastische pianist of gitarist toe zingen. Want ik ben zangeres!

trouwen samen met KINDEREN

Naast mijn passie en werk voor bruiloften, ben ik ook een paar dagen per week juf op een basisschool. Ik heb heel veel jaren ervaring als onderbouw juf en weet als geen ander hoe te reageren op spontane interactie met deze jonge doelgroep. Het is natuurlijk extra bijzonder om de kinderen een mooie rol te geven in de ceremonie. Hier zal ik jullie ook in adviseren.

BUITENLAND

Trouwen in het buitenland is een droom voor veel bruidsparen. Het is een eer om onderdeel uit te mogen maken van een destination bruiloft. Want JA ik reis graag naar mooie idyllische trouwlocaties in binnen maar ook buitenland!

Robert Stoop (1975) volgde aan het conservatorium in Alkmaar achtereenvolgens de studies elektronisch orgel, vooropleiding zang (klassiek) en zang (musical en theater).
Hij ontving tijdens zijn studie masterclasses en lessen van onder meer Pia Douwes en Willem Nijholt.
Tijdens en na zijn studieperiode heeft Robert zich gespecialiseerd in het aan de piano begeleiden van zangers en zangeressen en het ondersteunen van onder meer repetities, audities en voorstellingen.
Als correpetitor en arrangeur aan de musicalopleiding heeft Robert de afgelopen jaren aan diverse producties meegwerkt.
Naast zijn activiteiten als begeleidend pianist aan het conservatorium in Alkmaar leidt Robert meerdere musicalgezelschappen, een close harmony ensemble en werkt hij als toetsenist / zanger in een professionele top-100 band.
Robert droeg als muzikaal leider (of ondersteunend muzikaal leider) de verantwoordelijkheid over verschillende voorstellingen.
Verder treedt Robert heel regelmatig op in pianobars, bij pianoshows, als gastzanger bij bands, etc.

Martijn Buijnsters is een alles-behalve-doorsnee gitarist die te horen is als solist, in kamermuziek duo’s, ensemble of orkest, als zangbegeleider en in theaterstukken.Hij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en heeft zich gespecialiseerd in het muzikaal begeleiden van bruiloften.Zijn stijl als gitarist is licht klassiek, romantisch en hij speelt daarnaast graag bekende popsongs.Of zoals Martijn zelf zegt: “Gitarist zijn is mijn beroep en ik vind dat het allermooiste wat er is; mensen raken en blij maken met mijn gitaarmuziek.Mijn vak is heel afwisselend, elke optreden is uniek en speciaal. Zo sta ik het ene weekend te spelen in een prachtige kerk of kasteel, ben ik een ander weekend onderweg naar een groot theater of schouwburg.”