Referenties

Annemarie & Jelmer

UItkijkend over de glooiende olijfgaard en onder de stralen van warme Italiaanse zon heeft Roos ons een hele bijzondere ceremonie laten beleven. Ze heeft al onze gasten onderdeel gemaakt van deze ceremonie op een unieke manier. We hadden ons geen warmere en persoonlijkere aanpak kunnen voorstellen. Roos voelde echt als onderdeel van ons gezelschap,.

Jennifer & Tijmen

Wij wisten zelf al goed wat wij wilden voor onze bruiloft, klein en intiem. Roos voelde feilloos aan wat wij bedoelden en heeft er een warme en hele persoonlijke ceremonie van gemaakt. Wij kijken terug op een fantastische dag met onze dierbaren.

Valerie & Bart

"toegewijd, betrokken en mega enthousiast", dat is Roos! Roos heeft een geweldige ceremonie verzorgd voor ons, alsof ze ons door en door kende.

Wendy & Wouter

Nadat ik volmondig "JA" gezegd had tegen mijn liefste toen hij mij ten huwelijk vroeg, waren wij er al snel over uit dat we het fantastisch zouden vinden als Roos ons zou trouwen. Gelukkig zei zij ook volmondig JA! Wij vonden het erg belangrijk dat het om ons ging maar ook dat al onze gasten zouden genieten van de ceremonie. Het was een prachtige ceremonie waarin veel werd gelachen, maar ook ruimte was voor een traan. Roos haar fijne en warme persoonlijkheid zorgt ervoor dat je altijd op je gemak bent. Ook is het heerlijk om terug in de tijd te gaan door de vragen die ze stelt. Ze pakt daar hele leuke en mooie dingen uit voor de ceremonie. Dank je wel lieve Roos voor onze onvergetelijke dag!

Caroline & René

Roos heeft ons getrouwd in het Twiskerslot in Twisk. Carolien en ik zijn uitermate tevreden hoe zij onze ceremonie heeft vormgegeven. Voorafgaand aan de bruiloft heeft ze ons geholpen met ideeën en adviezen. We hebben gekozen voor Roos als spreker ons op de trouwdag. Ze heeft een lied gezongen en een aantal speeches van vrienden verwerkt in de ceremonie en natuurlijk ons getrouwd. Roos is een uitstekend spreker, hartelijk en warm, en voelt goed aan hoe ze op de trouwdag tijdens de ceremonie als alles heel spannend en zweterig is toch luchtig en gezellig te maken. Dank je Roos voor onze fantastische trouwdag.

Mirjam & Hans

Onze ceremonie was echt als een droom! We hebben gelachen, gehuild en genoten. De nummers die Roos voor ons zong bezorgde echt kippenvel. Roos heeft een samenwerking met Rob Stoop, hij speelde op zijn piano op verschillende momenten tijdens de ceremonie. Het was in een woord geweldig en we zouden dit ook zeker iedereen aanraden.