Wanneer het precies begonnen is kan ik niet nauwkeurig beantwoorden maar in mijn kleutertijd was het al goed raak. Mijn liefde voor trouwen was toen al groots en ik vermoed dat het huwelijk van mijn ouders, vlak voor mijn vijfde verjaardag hier een grote rol in gespeeld heeft.

De liefde voor trouwen heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een passie voor bruiloften. Eigenlijk iedereen in mijn omgeving weet niet beter dan dat het woord trouwen op mijn voorhoofd geschreven staat. Het verbaasde dan ook niemand dat ik in 2009 de opleiding weddingplannen ben gaan volgen en werd ik voor menig dierbare de ceremoniemeester.

Wat was het een grote eer toen een vriend me vroeg; “Jij doet toch dingen met bruiloften? Wil jij ons trouwen?” Daar had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht maar alles wat met trouwen te maken had maakte mij blij dus hier zei ik volmondig ja tegen! Het werd een prachtige ceremonie en ik vond het geweldig om te doen.

Er werd die dag aan mij gevraagd; “Hoe word je eigenlijk trouwambtenaar?” Ik moest eerlijk toegeven dat ik dat toen nog niet wist, wat diegene natuurlijk verbaasde omdat hij dacht dat ik daar toch zojuist een officieel huwelijk gesloten had.

Die vraag wilde ik voor mijzelf natuurlijk niet onbeantwoord laten want eenmaal geproefd aan dit geweldige vak, smaakte duidelijk naar meer. And here we are; op mijn officiële website waar ik mijzelf voorstel als wedding professional;

Benoemd en beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en ceremoniespreker
Roos  – 40 jaar – vrouw van Tim – moeder van Teun en Cas en dus een enorme weddinglover.

Het liefst stel ik me natuurlijk in het echt, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek persoonlijk aan jullie voor.